Utveksling på Fullriggeren Sørlandet
Kun 1 plasser igjen

Velkommen fra Rektor

Tenk deg det ansvaret det kreves, og det potensiale det inneholder, når en student går til undervisning og leser noe av det mest krevende materialet som eksisterer, mens de samtidig hjelper med å navigere en 212 fot skværrigger rundt i verden.

Vi inviterer deg til å ta del i en krevende og spennende reise i utdanning, utforsking og personlig utvikling mens 60 elever og deres lærere setter kurs rundt om i verden på Fullriggeren Sørlandet.

Om det er å være engasjert i læringen om locale tradisjoner i en Berber landsby i Afrika, utforske effektene av klimaendringene i Karibien, eller karre seg gjennom vind og bølger mens vi krysser verdenshavene, så er A+ World Academy dedikert til å bringe praktisk og livsendrende læring til unge menn og kvinner som vil hjelpe dem å nå sitt personlige og profesjonelle potensial. Våre elever får en bedre forståelse av lederskap, ansvarlighet, samfunn og ulike kulturer.

Vårt videregående skolepensum er faglig krevende og går utover klasserommet. Det passer seg godt får universitetsstudier hvor som helst i verden. Kombinasjonen av det faglige, daglige utfordringer, et maritimt miljø og aktiviteter i havn skapet et miljø hvor læring tar på en dypere mening og hvor individuell utvikling akselereres. Lagargeid, ansvar, uavhengighet og ressurstyrke er alle kjennetegn av en videregående utdannelse ombord vårt skip.

Ta gjerne kontakt med Benjamin eller Maria på inntakskontoret for å lære mer om detaljene rundt skoleprogrammet og for å se om A+ World Academy kan være passende for deg, din sønn, din datter eller noen du kjenner.

 

Beste hilsener,

Tim Grady 

Head of School